Wij willen non profit organisaties verder helpen in de digitale wereld & inspireren om de huidige denkwijze binnen deze sector om te laten denken.

Dat grote beloftes en ideeën onmiddellijk de wereld gaan veranderen/verbeteren, daar geloven wij niet zo in. Niet als uitgangspositie, het zijn de kleine 'bewogen' stapjes die veranderingen laten ontstaan. Wij geloven wel heel sterk dat ideeën, tijd, aandacht en rijping nodig zijn.  Maar ook dat investering in innovatie en marketing essentieel onderdeel is van groei. De wereld een beetje beter maken, voor ons zelf, kids, je familie en voor de groep mensen daarom heen. Dat is waar het kan starten in je kleine cirkel. Die ideeën willen wij ondersteunen om te laten ontstaan! Vervolgens kunnen we blijven begeleiden om met online marketing, mooie website en ondersteunende print samen de juiste mensen te bereiken.

Wij willen micro charities helpen met een succesvolle start en ze blijven ondersteunen in de groei. Hierin zien we een terugkerend obstakel en dat is de denkwijze die vandaag de dag nog steeds heerst in de Non-Profit wereld.

‘’Hoeveel van de donaties gaat naar het doel zelf, en hoeveel hiervan gaat naar de Marketing en haar directeur’s TT;)’’

De veel gehoorde reactie uit de maatschappij t.o.v. de Non-Profit wereld. Deze vraag zorgt voor spanning in goede doelen land. Hierdoor zijn aan de ene kant de organisaties bang te investeren in tijd, innovatie, marketing & talent. En de gulle gever mist vertrouwen en zal minder doneren in middelen en/of tijd.

Wij zouden kunnen helpen met communicatie en organiseren in:

  1. Volledige transparantie
  2. Het investeren in talent
  3. Digitaal te innoveren waarin ruimte is voor het maken van fouten.
  4. De initiatief zien als een product; vraag en aanbod bij elkaar brengen
  5. Zoeken naar business modellen

5 Acties die zorgen voor groei in omzet.  Zodat kan worden geinvesteerd en innovatie’s zijn. Hiermee heb je gelijk een groter bereik en kan je meer goed doen.

Laten we goede doelen zien als BV’s maar met een transparant doelgericht hart. Maak al je inkomsten en donaties zichtbaar, zet daar tegenover de kosten. Publiceer dit allemaal op je site, zodat iedereen kan volgen en geen discussies meer nodig zijn.

Heb aandacht voor alles en iedereen, blijf luister! Goeddoen!

"I BELIEVE DEEPLY IN THE POTENTIAL OF PEOPLE AND IN THE POTENTIAL OF OUR SOCIETY. AND I DON'T THINK WE'VE COME ANYWHERE CLOSE TO TAPPING THAT POTENTIAL. NOWHERE CLOSE." Dan Pallotta

Volgende keer meer over de tweede peiler in je non profit, je inner circle! Hoe ga je om met jouw community, ieder vanuit zijn/haar eigen talent kan immers iets toevoegen. Wij geloven in het feit dat iedereen op zijn eigen manier een creatieve bijdrage kan leveren aan dat gemeenschappelijk doel, zij hoeven zich alleen maar vrij te voelen dit te kunnen doen. Mensen zijn intrinsiek gemotiveerd en beschikken over een ongetemperd enthousiasme en doorzettingsvermogen, zeker bij gezamenlijke doelen.  Iedereen wordt dan met zijn of haar eigen vakmanschap ook nog eens marketeer en ambassadeur. Hoe sterk ben je dan!